Industri nyheter

CNC presisjonsmaskinering du ikke kjenner den lille kunnskapen her

2023-04-19
CNC presisjonsmaskinering du ikke kjenner den lille kunnskapen her!

CNC presisjonsmaskinering er faktisk eksponentiell kontrollbearbeiding, skriv først designtegningene inn i programmet, og koble deretter datamaskinen til CNC-maskinverktøyet, kontroller driften av CNC-maskinverktøyet gjennom programmering, fullfør behandlingen av presisjonsarbeidsstykker, CNC presisjonsmaskinering er hovedsakelig egnet for små partier, en rekke arbeidsstykker bearbeiding, presisjonsmaskinering, materialet den bruker, er strenge krav, ikke alle materialer er egnet.

Presisjonsbearbeiding, ikke alle materialer kan være presisjonsbearbeiding, for eksempel en viss hardhet av for store materialer hvis mer enn hardheten til bearbeiding av deler, noen spesielle materialer er ikke egnet for presisjonsbearbeiding.

Den første er kravet til hardheten til materialet, for noen anledninger, jo høyere hardheten til materialet, jo bedre, men begrenset til hardhetskravene til prosessmaskinen, kan det behandlede materialet ikke være for hardt, hvis det er hardere enn maskinen kan ikke behandles.

For det andre er materialet mykt og hardt, minst en klasse lavere enn hardheten til maskinen, og samtidig avhenger det av rollen til den behandlede enheten og det rimelige utvalget av materialer for maskinen.

Bragd:

(1) Reduser antallet verktøy kraftig, bearbeiding av deler med komplekse former krever ikke komplisert verktøy. Hvis du vil endre formen og størrelsen på delen, trenger du bare å modifisere delbehandlingsprogrammet, som er egnet for ny produktutvikling og modifikasjon.

(2) Stabil behandlingskvalitet, høy behandlingsnøyaktighet, høy repeterbarhet, tilpasning til behandlingskravene til fly.

(3) Høy produksjonseffektivitet i tilfelle av multi-variety, liten batch-produksjon, noe som kan redusere tiden for produksjonsforberedelse, maskinverktøyjustering og prosessinspeksjon, og redusere skjæretiden på grunn av bruken av den optimale kuttemengden.

(4) Den kan behandle komplekse overflater som er vanskelige å behandle med konvensjonelle metoder, og til og med behandle noen uobserverbare prosesseringsdeler.

Ulempen med CNC-bearbeiding er at maskinverktøyet er dyrt og krever at vedlikeholdspersonell har et høyt nivå.

Etterbehandling utføres etter grovbearbeiding egenkontroll. Etter å ha fullført, bør arbeiderne selvsjekke formen og størrelsen på den bearbeidede delen: test den grunnleggende lengden og bredden på bearbeidingsdelen av vertikalplanet; Behandlingsdelen av den skrå overflaten måler størrelsen på basispunktet merket på tegningen, og arbeideren fullfører selvinspeksjonen av arbeidsstykket, og først etter å ha bekreftet at den oppfyller tegningene og prosesskravene kan arbeidsstykket fjernes og sendes til inspektør for spesialkontroll.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept