Industri nyheter

Hvordan løse depresjonen av sprøytestøpte deler?

2021-06-07

Hvordan løse depresjonen avsprøytestøpte deler?

Noen ganger vil de bearbeidede injeksjonsproduktene vise svinn og depresjon. Hva er i veien? Hva forårsaker disse situasjonene?


1. Maskinsiden

Hvis dysehullet er for stort, vil smelten strømme tilbake og krympe, og motstanden vil være for liten og mengden materiale vil være utilstrekkelig.
Hvis klemkraften er utilstrekkelig, vil også blitsen krympe. Sjekk om det er et problem med klemmesystemet.
Hvis mengden myknering ikke er tilstrekkelig, bør det brukes en maskin med mye mykgjøring for å sjekke om skruen og sylinderen er slitte.
2. Mugg

Utformingen av delene skal gjøre veggtykkelsen jevn og sikre jevn krymping.
Kjøle- og oppvarmingssystemet til formen må sikre at temperaturen til hver del er konsistent.
Gatesystemet må være uhindret og motstanden må ikke være for stor. For eksempel må størrelsen på hovedløperen, løperen og porten være passende, glattheten må være tilstrekkelig, og overgangssonen må være lysbueovergang.
For tynne deler bør temperaturen økes for å sikre at materialet er glatt, og for tykkveggede deler bør formtemperaturen senkes.
Porten skal åpnes symmetrisk, og skal åpnes i den tykke veggedelen av produktet så mye som mulig, og volumet på den kalde sneglebrønnen bør økes.
3. Plast

Krystallinsk plast krymper mer enn ikke-krystallinsk plast. Under prosessen øker du materialmengden på riktig måte, eller tilfører plast til kjernefysiske midler for å akselerere krystallisering og redusere krympedepresjoner.

4. Behandling

Temperaturen på tønnen er for høy, og volumet endres sterkt, spesielt forjordstemperaturen. For plast med dårlig flyt, bør temperaturen økes passende for å sikre jevnhet.
Injeksjonstrykk, hastighet, mottrykk er for lavt, og injeksjonstiden er for kort, slik at materialvolumet eller tettheten er utilstrekkelig og krympetrykket, hastigheten, mottrykket er for stort, og tiden er for lang for å forårsake blink og krymping.
Fôringsmengden betyr at injeksjonstrykket forbrukes når puten er for stor, og mengden er utilstrekkelig når puten er for liten.
For deler som ikke krever presisjon, er det ytterste laget i utgangspunktet kondensert og herdet etter injeksjons- og holdetrykket, og sandwichdelen er fremdeles myk og kan kastes ut. Delen blir kastet ut tidlig og får avkjøles sakte i luft eller varmt vann. Sammentrekningen er mild og ikke så iøynefallende uten å påvirke bruken.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept